0737392110

Ne pasă
Recomandăm insistent ca după orice tratament pe care-l urmezi să ai pe cineva cu tine ca să te simți în siguranță și pe mâini bune.
Dinte spart
Dacă ți s-a spart un dinte sau o plombă, evită contactul cu tot ce este fierbinte sau rece și, de asemenea, evită să mesteci pe partea cu dintele deteriorat. Încearcă să menți zona curată prin perierea ușoară cu o periuță de dinți și ață dentară până când ajungi la dentist.
Durere de dinți severă
În cazul durerilor severe de dinți ar trebui să ajungi la un dentist cât mai repede posibil. Până atunci încearcă să calmezi durerea folosind analgezice, dar evită supradozajul; citește întotdeauna instrucțiunile de pe ambalaj. Dacă ai dubii, contactează farmacistul. Durerile severe de dinți se produc, de obicei, datorită bacteriilor sau fisurilor ajunse la nervul din dinte. Ține o pungă cu gheață pe obraz, în zona dintelui, ca să ajute la ameliorarea durerii
Inflamarea
Durerea de dinți asociată cu inflamarea, de exemplu, în jurul unei măsele de minte, poate fi suprimată prin clătirea cavității bucale folosind clorhexidină, pe care o poți obține de la farmacie, fără rețetă. Căută, apoi, un dentist, cât mai curând posibil.